Wie wordt de meest Sexy Vegetariër?

sexy vegetarierDe strijd om de titel Meest Sexy Vegetariër kan wat Wakker Dier betreft weer losbarsten. Opnieuw zijn 16 bekende (en soms wat minder bekende) Nederlanders uitgekozen die mogen strijden om de titel. En sommigen lijken dat wel letterlijk te nemen. Model Lonneke Engel gaat naakt op de cover van Elle november.

Goed, de nomineerden zijn: 

Bij de dames: cabaretiere Lennette van Dongen, actrices Anna Drijver, Katarina Justic, Titia Hoogendoorn, Inge Schrama, presentatrices Nicolette Kluijver, Julika Marijn en het eerder genoemde model Lonneke Engel.
En bij de heren kan je stemmen op: cabaretier Jeroen van Merwijk, verslaggever Eric Mouthaan, dj’s Ronald Molendijk en Victor Coral, schrijvers Leon Verdonschot en Sander de Kramer, theaterdirecteur Lucien Kembel en politicus Ewout Irrgang.

 Wat is er nu zo sexy aan vegetariërs?
Wakker Dier vindt vegetariërs sexy, “omdat vegetariërs daadkrachtige mensen zijn die elke dag met hun bord strijden voor een betere wereld. Vegetarisch eten is beter voor dieren, klimaat, milieu en het wereldvoedselprobleem”. En verder zeggen zij: “Een gemiddelde Nederlander veroorzaakt 40% meer uitstoot van broeikasgassen dan een vegetariër. Vegetarisch eten is, behalve goed voor de dieren en het klimaat, ook goed voor de gezondheid (obesitas, hart en vaatproblemen), het milieu (mestprobleem), de natuur (ontbossing voor de teelt van veevoer en overbevissing) en voor het wereldvoedselprobleem. Volgens het WNF maken Nederlanders te veel aanslag op natuurlijke wereldbronnen, vooral omdat Nederland met gemiddeld 235 gram vlees per dag op nummer 7 staat van de ‘wereldranglijst vleesconsumptie”.

Vorig jaar wonnen fetisjmodel Ancilla Tilia en acteur Noah Valentyn.

Stem zelf ook op jouw favoriete vegetariër hier op de website van Wakker Dier.

Lees ook:Stem op de meest sexy vegetarier
Lees ook:stem op de lekkerste vegetariërs
Lees ook:Wakker Dier Verrukkelijk Vegetarisch kookboek voor mannen
Lees ook:2x bloot tegen vlees
Lees ook:Ancilla stript voor Wakker Dier (filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>