Recept Griekse vis met amandelkruim uit de oven

In deze notenweek op koken.blog.nl zullen we verkennen wat er allemaal met ‘de noot’ mogelijk is. Nouja, er zijn zoveel verschillende noten, dat je altijd wel iets lekkers tegenkomt met jouw favorieten, of dat nu cashewnoten, walnoten, paranoten, pecannoten, hazelnoten of pistachenoten. En vaak kan je jouw favoriet ook gebruiken waar in het recept een andere noot staat.

Een handige website waar je veel informatie over noten kunt vinden is die van de Nederlandse ZuidvruchtenVereniging.

En daar vond ik ook dit recept voor Griekse vis met amandelkruim uit de oven en dat leek mij erg lekker. Je stooft dan de vis in de combinatie van wijn en tomaat, dat door olijven en knoflook nog meer smaak krijg. Bovenop de vis maak je een knapperig korstje van feta en amandelen.

Hier vind je het recept, en scroll dan even naar beneden.

Lees ook:Recept Kip met brie en pruimen
Lees ook:Recept Vegetarische spinazie-preitaart met pijnboompitten
Lees ook:Recept spaghetti met rode biet, groene appel en makreel
Lees ook:Recept Geroosterde noten
Lees ook:Recept Maaltijdsalade met geitenkaas en gemende noten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>