Familieleden van BN’ers in Over de kook

Het succesvolle kookprogramma Over de kook, waarin wannabee-koks onder toezien van Robert Kranenborg koken, krijgt een nieuwe invulling. Familieleden van BN’ers kruipen achter het fornuis. Vanaf morgen, maandag 1 maart, zullen Danny Froger (zoon van René Froger), Jakob Krabbé (broer van Martijn Krabbé, zoon van Jeroen), Jan Weeber (vader van Egbert-Jan Weeber), Ellen-Claire Boomsma (schoonzus van Eddy Zoëy), en Mark van Tijn (zoon van Eric van Tijn) hun kookkunsten vertonen.

Sterrenkok Robert Kranenborg en zijn dochter Priscilla bestieren in de keuken respectievelijk ‘de voorkant’ van het restaurant. Ook de BN’ers zelf zullen langskomen,

om te proeven hoe goed de kookkunsten van hun familielid zijn, natuurlijk.

In Over de kook strijden 5 thuiskoks en runnen gezamenlijk een restaurant met echte gasten. Ieder bereid een dag het voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht en staat 1 dag in de bediening. Degene die van de gasten de meeste punten krijgt, is de winnaar van de week.

Zelf meedoen of eten in het restaurant van Over de kook? Kijk hier voor meer informatie. En hier vind je de recepten uit het tv-programma.

Over de Kook, RTL5, 19.20-20.00 uur – va. maandag 1 maart iedere werkdag

Lees ook:Robert Kranenborg heeft lol in tv-programma Over de Kook
Lees ook:Wie is de Chef? & Over de kook starten vanavond weer
Lees ook:Recepten Over de Kook
Lees ook:Over de kook start vanavond
Lees ook:En de winnaar is …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>