Nieuw tv-programma Bosch, Beuk & Haan (+ recepten)

Vanaf vanavond kan je 8 weken lang iedere dinsdag bij de NCRV kijken naar een nieuw programma waarin eten en koken een rol spelen. Niet de grootste rol, want naast kok en tv-bekendheid Ramon Beuk maken ook een vogeldeskundige (Nico de Haan) en een 'gewone' presentatrice (Evelien Bosch) hun opwachting. En zo kom je op de naam van het programma Bosch, Beuk, en Haan.

In iedere aflevering gaat het drietal ergens in Nederland op zoek naar de geschiedenis en cultuur, streekgerechten en de natuur. Op de website wordt alleen verplakt dat ze in Zuidoost-Friesland hun tocht door Nederland zullen starten. In Veenhuizen was vroeger een gevangenisdorp, waar Evelien Bosch met schrijfster Mariet Meester een kijkje gaat nemen. Nico de Haan gaat in de omgeving op zoek naar de kraanvogel. En Ramon Beuk probeert dan iets te maken van de saaie, maar voedzame gevangenissoep.

Maar gek genoeg geeft de website juist recepten voor een Gekonfijte boerenkippenbout, puree van pompoen en pronkbonen en een Salade van palmkool, diverse tomaten, hazelnotendressing en oude Drentse kaas. Deze vind je hier.

Bosch, Beuk, en Haan, NCRV, NED2, dinsdag, 19.55 uur

Lees ook:Terug naar mijn Roti
Lees ook:Restaurant voor een maand
Lees ook:Pluijm op pad – Nieuw culi-tv-programma start vanavond
Lees ook:Gastronomisch Den Bosch
Lees ook:Topchef vervolg Wie is de Chef?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>