De borrelhappenkalender

borrelhappenkalender

Een feestje is niet compleet zonder .. Vul zelf maar iets in op de stippellijntjes. Maar als je het ons vraagt, dan zetten we daar vrienden en lekkere hapjes neer. Zo denken ook ontwerpbureau Kamer 465 en uitgeverij Snor erover. Samen maakten ze weer een kalender die je jaren achter elkaar kunt gebruiken.

Dit keer vol Borrelhappenkalender, inderdaad.

Serie
Het concept zal je inmiddels wel kennen. Eerder maakten ze immers een kalender vol Soep, Toeten en Taarten en gerechten zonder vlees (in Vis en Vega). Nu is het tijd voor een feestje. Ook voor de Borrelhappenkalender vroegen ze weer recepten aan al hun vrienden. En mocht je twijfelen of al die mensen echt bestaan, je had er zelf ook in kunnen staan.

366
Ik denk dat dit de eerste kalender uit de serie is die zelfs 366 recepten bevat. Op 29 februari vind je de koude komkommersalade uit China van Pien. Op 14 oktober lekkere pittige amandelen van Marieke. De traditionele gevulde eieren staan er ook in, met een eigen twist van Gerrie. Klaas zorgde voor de stevige hap op 27 april, en ook ondergetekende heeft het door haar ingestuurde recept teruggevonden op haar verjaardag.

Kortom,weer volop culinaire inspiratie en een fijne voor op het cadeaulijstje voor Sinterklaas of Kerst, die Borrelhappenkalender.

.

boek: Borrelhappenkalender van Kamer 465  [uitgeverij Snor, isbn 9789079961603]  – meer lekkere boeken vind je in de rubriek Kookboeken

———————————————————————–

Lees ook:Kokologische kieswijzer?
Lees ook:Hoge hakken in de keuken-kalender
Lees ook:Meewerken aan een kookboek?
Lees ook:Toch weer foie gras in de Tweede Kamer
Lees ook:Toet- en taartkalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>