4 x 101 Gouden recepten

De kleine kookboekjes met een gouden rand, ze hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me. En als ik lees dat ze recepten uit het magazine BBC Good Food bevatten, kan het bijna niet meer mis gaan. De 101 Gouden recepten-reeks bestaat op dit moment uit vier kookboekjes en dit voorjaar zal de serie worden uitgebreid.

Laten we er eens in bladeren. 

Ik begin bij het kookboekje Eenpansgerechten, waar ik je eerder vandaag al het recept voor Gesmoorde varkenshaas met venkel uit liet voorproeven. Maar je vind er ook stevige soepen en desserts in. En ook vegetarische eenpansgerechten en gerechten met vis. Maar ook de Spaghettisoufflé met goudse kaas uit het kookboekje Pasta & noodles had er prima in gepast. Maar daar staan dan weer ook heel snelle gerechten met pasta en noodles in.

De recepten in Taart, cake & muffins zijn om van te watertanden. Ik ga dit weekend denk ik die paar bruine bananen op de fruitschaal laten verdwijnen in de bananencake uit dit kookboekje. Maar mijn favoriet is misschien wel Lekker & licht, ondanks dat het voor mij de naam wat tegen heeft. Ik zie er veel lekkere gerechten in staan. Voor degenen die de titel wel aanspreekt; de genoemde calorieën betreffen alleen het gerecht, niet de suggesties van wat je erbij kunt eten.

boek:
Eenpansgerechten - serie 101 Gouden recepten – Terra – isbn: 9789089893109
Lekker & licht - serie 101 Gouden recepten – Terra – isbn: 9789089893086
Pasta & noodles - serie 101 Gouden recepten – Terra – isbn: 9789089893116
Taart, cake & muffins - serie 101 Gouden recepten – Terra – isbn: 9789089893093
De serie 101 Gouden recepten is te koop in de koken.blog-shop!

Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken.

Lees ook:Kookboeken met …
Lees ook:Nieuwe serie Opstuurkookboekjes
Lees ook:ELLE eten gebundeld in 4 kookboekjes
Lees ook:Het kleine kruiden kookboek
Lees ook:Vreemdgaan in de keuken?

1 Reacties // Reageer

One thought on “4 x 101 Gouden recepten

  1. Recepten

    Dit zijn idd heel fijne boekjes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>