Foodbloggers maken reis naar het culinaire onbekende

Het foodlog-event begint steeds meer succes te krijgen. Na de boost die het kreeg toen koken.blog de host was en iedereen over pompoenen liet schrijven, namen achtereenvolgens Arden met cranberries en MrOoijer met het favoriete familierecept het stokje succesvol over. In de maand februari is Gabriella aan de beurt. En zij stuurt de Nederlandstalige foodbloggers naar culinaire oorden. Het liefste naar verre oorden, daar waar we nog nooit geweest zijn.

Of in de woorden van Gabriella: “Wat bedoel ik hiermee? Dat we iets lekkers gaan koken uit culinaire gebieden / landen, die wij niet of niet goed genoeg kennen. Het belangrijkste is dat het, door te experimenteren, nieuwe smaken voor jezelf gaat opleveren. Denk niet aan wat voor gebied, smaak de anderen leuk zouden vinden, maar denk dit keer vooral aan jezelf! Wilde jij ooit iets anders uitproberen, maar heb je er nooit de tijd voor gehad? Dan is het nu je kans. Een goede reden om ermee te beginnen.
Waarom en hoe je het culinaire gebied / land uitkiest, maakt niet uit. Het kan vanwege een mooie vakantie, of een mooi boek dat je hebt gelezen. Of pak bijvoorbeeld de wereldkaart en zoek een eiland uit. Het gebied mag in Afrika, Amerika, Azie, Australie of Europa zijn. Het mag ook een keuken zijn, die wereldberoemd is, als het maar nieuwe smaken voor je oplevert.”
.

Ik ben benieuwd waar we allemaal terecht zullen komen! Al heet het nu ineens foodblogevent, maar dat mag de pret niet drukken.

Lees ook:Foodbloggers maken van Koninginnedag een culinair feest
Lees ook:Ook nieuwe serie Smaken Verschillen
Lees ook:de smaak van films
Lees ook:De keukens uit duizend-en-een-nacht
Lees ook:Ontbijtgranen [de testkeuken]

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Foodbloggers maken reis naar het culinaire onbekende

  1. Pingback: Foodbloggers koken met alcohol | Koken

  2. Pingback: Foodbloggers maken van Koninginnedag een culinair feest | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>