Franse Restaurant Week

Franse_RW_foto__6_

Wil je heel graag nog even terug naar dat ene Franse chateau? Of heb jij je vakantie nog tegoed en wil je alvast in de stemming komen? Van 1 tot en met 14 juli serveren Franse toprestaurants een culinair 3-gangen diner inclusief aperitief voor maar € 30,-. Je kunt dus voordelig genieten van het beste wat de Franse keuken te bieden heeft. Reserveren kan vanaf morgen!

Bijna 40% van de Nederlandse vakantiegangers associeert Frankrijk met lekker eten en drinken. Het Frans Bureau voor Toerisme is dan ook met recht trots op de eerste Franse Restaurant Week die deze zomer wordt georganiseerd. Voor de Franse Restaurant Week heeft DiningCity in samenwerking met het tijdschrift Leven in Frankrijk en Het Frans Bureau voor Toerisme de 100 fijnste Franse restaurants in Nederland geselecteerd. Enkele restaurants die nu al op de deelnemerslijst staan zijn: Antoine in Amsterdam, Jean Marie in Gouda en Bistro Napoleon in Warmond.

Reserveren kan vanaf woensdag 18 juni, 10.00 uur via franserestaurantweek.nl

 

Lees ook:Restaurant Week komt er weer aan!
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Dining with the stars 2010
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008
Lees ook:Top uit eten voor 25 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>