Antwerpen proeft

Antwerpen proeftWat de Hollanders kunnen, kunnen de Belgen beter: bourgondisch genieten. Dus zoek je nog een smakelijk uitje tijdens het lange weekend wat eraan komt? Reis dan af naar onze zuiderburen voor Antwerpen Proeft.

Dertig toprestaurants, sterrenchefs en hippe bistro’s bieden op culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft gerechten in amusevorm aan. Tweesterrenchef Viki Geunes van ‘t Zilte en nationale chocoladetrots Pierre Marcolini zijn van de partij. Ook restaurant Yam Thai van Vlaamse tv-ster Nathalie Meskens en Gault&Millau’s Aziaat van het Jaar Fong Mei koken de sterren van de Vlaamse hemel.

En de Belgen zijn maar wat trots dat ze hem hebben gestrikt om te komen koken: onze Sergio Herman. Ter promotie van zijn nieuwe restaurant in Antwerpen, La Chapelle, komt hij hier exclusief de primeur geven en kun je vier dagen proeven van zijn heerlijkheden. Een unieke kans!

Nieuw dit jaar is het programma in het Bowers & Wilkins Theater. De activiteiten hier zijn gratis toegankelijk en variëren van kookdemonstraties, masterclasses, workshops, signeersessies en vertoning van Sergio’s film L’Amour des Moules waarin hij vertelt over zijn diepgewortelde aversie jegens mossels. Het complete programma vind je hier. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol=vol.

Donderdag 9 mei (Hemelvaart) t/m zondag 12 mei (moederdag)
Locatie: het Eilandje, dé Antwerpse binnenstadswijk in opkomst.

 

 

 

 

Lees ook:Weekendtip: Antwerpen Proeft
Lees ook:Antwerpen Proeft 2010
Lees ook:CHEFS®EVOLUTION 14&15 september
Lees ook:Woensdag WINactie: 3×2 tickets ‘Taste of Holland’
Lees ook:Belgen geen echte frieteters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>