Food Film Festival 2013

Van 22 tot en met 24 maart vind voor de derde keer het Food Film Festival plaats. En weer heb je alle reden om er eens naartoe te gaan. Het wordt “Groter, beter en lekkerder dan ooit.” beloven de organisatoren op de website.

En dit is de uitleg:
  


Groter
Er zullen meer mensen het festival kunnen bezoeken. Daarnaast hopen ze door extra filmvoorstellingen te programmeren in bioscoop Kriterion meer mensen in staat te stellen de film van hun keuze te kunnen zien. Soms waren de kaartjes in voorgaande edities wel erg snel uitverkocht.

Uitbreiding
Ook gaat de FFF-Markt uitbreiden. Het Timorplein is immers nog veel groter en er zijn allerlei goede ondernemers die staan te springen om hun waar aan de man te brengen. En natuurlijk bieden we weer een hele reeks smakelijke workshops. Als alles goed gaat breiden ook die uit naar een extra locatie in de buurt, maar in ieder geval is de Cybersoek weer van de partij. En natuurlijk wordt er ook dit jaar weer een selectie kunst en design gepresenteerd in het Peas of Art programma.

Eten
Natuurlijk zal er ook dit jaar weer een excellent Food Film Festival Restaurant worden ingericht in de keuken van Studio/K. Je bent misschien nog niet eens helemaal bekomen van een maand je van pepernoot tot oliebol volproppen met lekkernijen maar geloof ons: als Joris Bijdendijk en Samuel Levie in maart hun kaart presenteren, lust je er weer pap van.

Het programma zal op 14 februari bekend gemaakt worden!

Food Film Festival 2013, 22 – 24 maar Amsterdam

 

 

 

Lees ook:Nederlands Food Film Festival
Lees ook:Food Film Festival – editie 2
Lees ook:Verhalenvertellers gezocht!
Lees ook:Food Film Festival 2014
Lees ook:Fabulous Food Festival 2011

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Food Film Festival 2013

  1. Pingback: Verhalenvertellers gezocht! | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>