Pop-up frambozenwinkel in Venlo

Huh? Frambozen in de winter? Ja, juist! Laat het me je uitleggen.

Het is inderdaad zo dat koken.blog.nl houdt van eten met de seizoenen, daar hebben we vaak genoeg over geschreven. Maar we houden ook van de biologische frambozen van Raspberry-Maxx. Ook daar hebben we veel over verteld. En nu hebben Henny en Carlo weer een nieuw prachtig initiatief om meer mensen van hun lekkere frambozen mee te laten genieten: een pop-up winkel voor hun lekkers.

 

Waarom een pop-up winkel?
Henny vertelt: “We zijn de afgelopen jaren heel hard bezig geweest om onze frambozen en frambozenproducten in heel het land bekend te maken. Met als gevolg dat de Raspberry-Maxx- producten meer bekend bij de randstedeling dan in onze eigen regio. Om ook dit gebied roze te kleuren en de droom van een eigen winkel in de stad te realiseren hebben we deze stap gezet.”
En ze vult aan: “Ook vinden wij het een goede manier om als boer dichter bij de consumenten te staan. En zo kunnen ze op een lekkere en aangename manier kennismaken met onze frambozen. En onze jam, vlaai en al die andere frambozenproducten die we maken.”

En gaan jullie door met jullie prepaid-pakketten?
“Ja, natuurlijk!” antwoordt Henny enthousiast. “Ook dit jaar kan je weer intekenen op een fijn frambozenpakket en in de loop van het komende jaar genieten van verse frambozen. We zijn nu hard aan het nadenken over de inhoud van de pakketten, maar we kunnen wel al een tipje van de sluiter oplichten. Er zullen dit jaar geen pakketten zijn met een frambozenplant omdat er wat krapte heerst in het aanbod van de frambozenplanten. Maar in plaats daarvan zal een pakket een nog “geheim” exclusief product bevatten waar wij het eerst onze vrienden van Raspberry-Maxx (jullie dus) kennis mee willen laten maken.” Daarover later dus meer.
(Of lees hier meer over het hoe en wat van de prepaidpakketten.)

Op tv
“En mag ik nog een ding vertellen?”, vraagt Henny. Natuurlijk. “Vanavond zijn we met Raspberry-Maxx op de tv. We zijn te zien in het programma Melk & Honing van de EO op Nederland 2 om 19.20 uur. De opnames zijn dit jaar in september gemaakt van de laatste rijen frambozen. Voor ons is het ook nog een verrassing hoe het item over ons is gemaakt.” Wij zitten aan de buis gekluisterd!

.

Raspberry-Maxx pop-up winkel, Grote Kerkstraat 4, Venlo (centrum), van 28 november – 31 december 2012

 

Lees ook:Wordt vriend van Raspberry-Maxx [lekker adresje]
Lees ook:27 en 28 juni: Frambozenweekend Raspberry-Maxx
Lees ook:Zomerse Frambozendagen 24 juni, 1 juli & 8 juli
Lees ook:De Melkweg smaakt naar frambozen
Lees ook:Hij is er weer! Het Raspberry Maxx-prepaidpakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>