Eet Smakelijk! Filmfestival

En kan je niet bij het Food Film Festival in Amsterdam zijn, dan is misschien Vlieland een leuk idee. In hetzelfde weekend wordt daar het filmfestival Eet Smakelijk georganiseerd.

Eén eiland, drie dagen, zes films
Speciaal voor lekkerbekken, culinaire genieters en liefhebbers van smaakvolle cinema kozen de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden de lekkerste eetfilms van de afgelopen jaren uit, van culinaire thriller tot een smakelijke komedie.  

Alle films zijn van uitzonderlijke klasse, allemaal prijswinnend en vrijwel allemaal nog niet eerder te zien geweest. De films zullen kort worden ingeleid door Adwin de Kluyver, filmrecensent bij de Leeuwarder Courant.

Welke films er precies vertoont worden is me nog niet helemaal duidelijk. Het enige dat ik op de site zie is deze info: “Een kok die vrouwen verleidt met zijn kookkunst, een serveerster die haar liefdesverdriet vertaalt in de meest heerlijke taarten, hectische taferelen in een Italiaanse keuken.”.

Kijk maar even op de site van Eet Smakelijk voor info over arrangementen met overnachting.

18, 19 en 20 maart 2011 – Eet Smakelijk! – Vlieland

Lees ook:Kok in krant inspireert tot liedje
Lees ook:Eet Smakelijk genomineerd voor Televizierring
Lees ook:Ook Food Film Festival op je tv!
Lees ook:Eetbaar Filmfestival Rotterdam
Lees ook:Zelf cranberry’s plukken op Vlieland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>