Doe mee met de Aardbeienacademie

Het is nog wat vroeg om over na te denken; aardbeien. Maar toch wil ik even jullie aandacht daarvoor. Want de teler van Neerlands lekkerste aardbeien (ik zei het al eerder) is ermee gestopt. En hij heeft ons niet lang laten treuren, want hij gaat ons helpen om zelf deze heerlijke aardbeien te kweken.

Want, zo heeft hij berekend, de ideale afstand tussen teelt en consumptie is een meter of tien. Tien meter: dat zorgt ervoor dat je de aardbei sappig en volrijp kunt eten. “Dat is een aardbeienbelevenis zonder weerga. En ik kan het weten, want ik eet ze zelf zo al tientallen jaren!”, legt Jan Robben uit in zijn nieuwsbrief.

Ik heb me al aangemeld voor de aardbeienacademie, doe jij ook mee? 

En wat houdt die aardbeienacademie dan precies in?
Alle hulp die je nodig hebt om zelf op je balkon of in je tuin de lekkerste aardbeien te telen. En nee, daarvoor komt Jan Robben niet bij je langs. Maar deze fanatieke twitteraar en blogger maakt gebruik van het internet. Via die weg krijg je alle info en kan je alle vragen die je hebt stellen.Je leert alle geheimen en je zult zien: het is allemaal absoluut niet moeilijk. Maar wel héél leuk. Met van de zomer een beloning die je moet proeven om je ze voor te kunnen stellen.

En het aantal aanmeldingen is nu al zo overweldigend, dat Jan Robben op de dag van de opening, zaterdag 2 april 2011, er een heel feestelijke dag van gaat maken.

2 april 2011 – Opening aardbeienacademie - Oirschot

Lees ook:Het Aardbeienacademieboek
Lees ook:Liefde voor Aardbeien
Lees ook:Recept Aardbeiensoep met basilicum
Lees ook:Recept Gebakken aardbeien met zwarte peper
Lees ook:genieten van de drie A’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Doe mee met de Aardbeienacademie

  1. Edith Dourleijn Auteur

    Ah, dank je Norbert. Ik wist niet dat de nieuwsbrief inmiddels ook online stond!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>