Nieuw culinair evenement: Eten en drinken 2010

Het duurt nog even, maar reserveer het maar vast in je agenda: van 12 tot en met 15 november 2009. Dan staat het Malieveld in Den Haag in het teken van eten en drinken. Vier dagen lang zal dan de grootste Nederlandse foodbeurs Eten en drinken 2010 voor consumenten worden gehouden. Het persbericht belooft dat het “qua opzet en allure (zich kan) meten met de Alimentaria van Barcelone, de BBC Good Food Show van Birmingham en de Salone del Gusto van Turijn”.
En wat betekent dat dan?

Dat je met allerlei soorten produkten en hun producent kunt kennismaken, ze kunt proeven en kunt kopen. In het theater zullen allerlei demonstraties, workshops en masterclasses worden gehouden. Wie er allemaal zullen komen, welke produkten je kunt proeven, dat is allemaal nog niet bekend. Maar houdt koken.blog.nl in de gaten en je leert er vanzelf meer over.

Eten en drinken 2010, donderdag 12 – zondag 15 november 2009, Malieveld, Den Haag.

Lees ook:Eten & Drinken 2010
Lees ook:Proef meer dan 300 wijnen
Lees ook:Smaakparade 2009
Lees ook:Win kaarten voor Taste of Amsterdam
Lees ook:Het restaurant met de meeste sterren ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>