WINNEN: Meer meesterlijk brood – Robèrt van Beckhoven

9789000346837_download (Large)    _FGW1269 (Large)

Regelmatig zit ik op kantoor te werken met de geur van de allerheerlijkste worstenbroodjes, appelflappen en zuurdesembrood om me heen. Voor een van mijn opdrachtgevers zit ik namelijk vaak in het KVL-gebouw in Oisterwijk, vlak boven Robèrts nieuwe bakkerij en winkel. Die winkel maakt de beste reclame die er is. De geur. Dus regelmatig kan ik me niet bedwingen en loop ik weer met veel teveel lekkers naar buiten. Nu is die winkel sowieso een feestje om te bezoeken. Naast een smakelijke shop met dito vitrine heeft Robèrt zijn bakkerij namelijk niet afgesloten, maar voorzien van een tientallen meters lange glaswand. Hier kun je dus de bakkers fijn op de vingers zien en proberen de kneepjes van het bakkersvak af te kijken. Robert is nou eenmaal niet van de geheimen en deelt graag zijn kennis. Niet alleen in zijn bakkerij. Daarom is zijn tweede boek alweer uit: Meer meesterlijk brood.

14128-Unieboek-MBRecepten-brioche-roosjes-0907 (Large)14128-Unieboek-MBRecepten-brioche-groente-0884 (Large)Worstenbrood-2 (Large)

Nog meer informatie én gouden tips
Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek Meesterlijk brood ophoudt. Zo geeft de Meester Boulanger in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten en verklapt hij de gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. Daarnaast voorziet Robèrt van Beckhoven de lezer van een 30-tal nieuwe, originele recepten, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasstol, kerstbrood) en zoete en hartige brioche. Aan de hand van stap-voor-stapfoto’s en een duidelijke uitleg ondersteund met filmpjes op de website, neemt de meester de thuisbakkers mee in de kunst van het bakken. Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma Heel Holland Bakt. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger.

Handige how-to-video’s

En kom je er niet helemaal uit? Dan legt Robèrt alles uitgebreid aan je uit op zijn website met superhandige instructiefilmpjes. Hier vind je de instructievideo’s bij de recepten uit zijn twee bakboeken, Meesterlijk brood en Meer meesterlijk brood. Bekijk ze rustig, en leer hoe je kneedt, rolt, vlecht en vult. Met deze video’s moet dat helemaal lukken.

 

Winnen!
Zoals je hebt kunnen lezen is het nieuwe boek van Robèrt van Beckhoven een stoer boek vol robuuste recepten. Perfect geschikt dus om jouw vader (of man/vriend/opa) mee te verrassen met Vaderdag op 22 juni. Daarom geven wij een exemplaar weg van dit smakelijke boek.

Wat moet je doen?
Ga naar onze FaceBookpagina, like de pagina (als je dat niet al gedaan had) en like & deel het bericht. Dan maak je kans het boek gratis en voor niets thuisgestuurd te krijgen. Je hebt tot en met maandag 11.00 uur de kans om mee te doen. Maandag om 12.00 uur maken we de winnaar bekend! Dan valt het boek nog voor Vaderdag bij je op de mat.


Meer Meesterlijk Brood
auteur: Robèrt van Beckhoven
Aantal pagina’s: 176
isbn: 978 90 00 34683 7
prijs: € 20,00
www.meesterlijkbrood.nl

Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken 

Lees ook:Bakkerijdagen in de RAI
Lees ook:Kennismaken met werk in de horeca
Lees ook:Zelf oliebollen bakken
Lees ook:4 x 101 Gouden recepten
Lees ook:Geen muisjes op, maar in het brood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>