Winnaar Ellemieke’s kookboek

Afgelopen week kwamen vele reacties binnen op onze vraag: welk gerecht is jouw favoriete, gezonde kindergerecht? In mijn persoonlijke geval is dat een linzenschotel. Met vrolijke wortelschijfjes, reepjes kip en een heerlijke yoghurt-knoflook-honingsaus. Als er een paar dagen slecht wordt gegeten door kleine B komt dat weer op tafel voor een gegarandeerde voedingsvitaminenboost.

Om kans te maken op het kookboek van Ellemieke Vermolen mocht jij vertellen welk gerecht jouw succesnummer is. Jullie antwoorden verschilden van frietjes in allerlei soorten (bataat, koolraap) en sinaasappelworteltjes tot kip-kerrie met gember en een appeltje voor een kindvriendelijk zoetje (goed idee!). En via onze Facebook-pagina (heb jij ‘m al geliked?) hoorden we over koekjes van stamppot!

Omdat het lastig kiezen was, hebben we het toeval om hulp gevraagd. Alle inzendingen hebben een nummer gekregen en uit de hoge hoed trokken we het lootje met nummer 3.  Gefeliciteerd Louise, wij zijn erg benieuwd naar jouw kip-kerrie!

Niet gewonnen? De nieuwe winactie, voor het kookboek 1-2-3 Koreaans staat alweer online!

Lees ook:Koken voor Dummies-winnaar is bekend
Lees ook:Winnaar tickets Proef de lente
Lees ook:Winnaars tickets Hundred Foot Journey
Lees ook:Winnaar Uit Marokko
Lees ook:Woensdag winactie: Kruidje roer mij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnaar Ellemieke’s kookboek

  1. Louise van Rijswijk

    Wat leuk! Ben erg benieuwd naar het boek 😊. Super bedankt. Groetjes Louise

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>