Win het kookboek Van de melkboer

Als ik 1 ding moet noemen dat ik nooit zal kunnen worden, dan zou ik denk ik toch veganist moeten zeggen. Geen vlees of vis meer eten, daar zou ik nog mee kunnen leven, maar geen zuivel, dat gaat me toch echt te ver. Room om mooie warme sauzen mee te maken, melk om ‘s ochtends mee wakker te worden, boter om in te bakken of op een vers gebakken boterham te smeren, en laat ik dan vooral kaas niet vergeten! Daar kan je me ‘s nachts echt voor wakker maken. Al heb ik liever niet dat je dat probeert…

En daarom voelt het wel een beetje of ik met mijn neus in de spreekwoordelijke boter viel toen de postbode mij het kookboek Van de melkboer van Leanne Kitchen bezorgde. Sterker nog, ik kreeg er 2, zodat ik er 1 aan jou kan geven!  

Het enige dat je moet doen is hieronder of via een email aan [email protected] laten weten wat jouw favoriete zuivelproduct is en waarom. Alle varianten melk, room en kaas tellen mee! Ik ben benieuwd! De actie is afgelopen en de winnaar is hier bekend gemaakt.

Wil je eerst weten wat dit voor boek is, wacht dan even op mijn recensie, of probeer alvast dit recept voor een bijzondere kaassoep uit het kookboek uit.

 

Van de melkboer – Leanne Kitchen – Lannoo – isbn 9789089890597

Koop dit boek bij BOL.com

Lees ook:Van de melkboer
Lees ook:Recept Stiltonsoep
Lees ook:Laatste kans: win kookboek Van de melkboer!
Lees ook:En de winnaar Van de Melkboer-actie is …
Lees ook:Kookboek Van de groenteman

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Win het kookboek Van de melkboer

 1. Pingback: Recept Stiltonsoep | Koken

 2. J.Knies

  Mijn favoriet moet yoghurt zijn. Lekker en veelzijdig, kan je het de hele dag door gebruiken: Met muesli/cornflakes in de ochtend, tot toetjes met bijvoorbeeld walnoten en honing. In warme gerechten is het heerlijk om een saus mee te maken in bijvoorbeeld Indiase gerechten. Bij koude gerechten kan je er heerlijke dressings of dips van maken. Je kan hem uitlekken totdat je er bijna een kaas van hebt. Ijs, Trifles, etc. etc.

  Groeten,
  Jeroen

    /   Reply  / 
 3. Cornette

  Hoe kan een mens nou kiezen tussen melk, room, kaas, mascarpone, zure room, creme fraiche, geitenkaas, franse kaas, koeienkaas, schapenkaas, dikke room, dunne room, karnemelk, volle melk, want magere melk bestaat niet i.m.o.

  Vooruit dan maar. Dikke, vette ongeklopte slagroom. Zonder suiker. Zo uit het potje. Stiekem oplepelen of over verse aardbeien heen.

  Maar alleen omdat biest niet meer verkrijgbaar is tegenwoordig want dat is de zuivel aller zuivels.

    /   Reply  / 
 4. Edith Dourleijn Auteur

  Veel mensen reageren per e-mail, maar hier een reactie achterlaten mag natuurlijk ook!

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Van de melkboer | Koken

 6. Sofia Wal

  Mijn favoriete zuivelprodukt is karnemelk! Lekker, heerlijk fris en heel gezond, want ‘t is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. En… er zit nauwelijks vet in, dus je kunt er lekker veel van drinken. ’s Zomers, ’s winters, het hele jaar door. Met karnemelk kun je trouwens ook heerlijk mixen. Vooral zoete fruitsoorten zijn erg lekker als je ze met karnemelk mixt, bijvoorbeeld in de blender. Probeer maar eens!
  Erg leuk deze actie van Koken.blog.nl

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Laatste kans: win kookboek Van de melkboer! | Koken

 8. Pingback: En de winnaar Van de Melkboer-actie is … | Koken

 9. Pingback: Recept Gemengde paddenstoelentaartjes | Koken

 10. Pingback: Ecofabulous | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>