Trendy hapjesplankje

Het is al eerder gezegd op dit blog: sommige producten liggen zo voor de hand, waarom zijn ze niet eerder bedacht? Ken je bijvoorbeeld het verhaal van de blikopener die pas vijftig jaar nadat het eerste conservenblikje werd gemaakt, werd uitgevonden? Zo iets lijkt ook te gebeuren met  de cocktailprikker.

Afgelopen week stonden ze er weer, op het school kerstdiner. Leuke en handige stokjes, voor groente- en fruithapjes. Maar niemand bedacht dat het prikkertje veel handiger gepresenteerd kan worden in plaats van op een halve kool bedekt met aluminiumfolie. Deden we dat in de jaren ’80 niet op dezelfde manier? Tijd voor een facelift, lijkt mij.

Gelukkig dachten de mensen achter  Vredenburg Culinair  hier net zo over. Zij ontwikkelden trendy plankjes met 45 of 90 gaatjes waar hapjes op een stick rechtopstaand gepresenteerd kunnen worden. Elke standaard satéprikker past er in. Vredenburg Culinair ontwikkelde ook verschillende soorten prikkers. Zo kun je op ieder feestje met je prikkers voor de dag komen.Een kwestie van een leuk receptje uitkiezen (het internet staat er vol mee), prikken en klaar!

 

Lees ook:ADV: Zalando biedt als veelzijdige webshop nu ook leuke en trendy keukenaccessoires
Lees ook:171 kopjes koffie op 1 dag (filmpje)
Lees ook:koken uit de bijbel
Lees ook:Mega grote sandwich
Lees ook:Stemmen op koken.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>