Brad wil vegetarische opvoeding, Angelina niet

Ze kunnen niets doen of ze komen in het nieuws. Nu zou Hollywoods bekendste stel, Brad Pitt en Angelina Jolie, ruzie hebben om de opvoeding van hun zes kinderen. Brad Pitt zou zijn kinderen het liefste vegetarisch willen opvoeden, terwijl Angelina Jolie wel van een stukje vlees houdt.

 

Brad is vegetariër
Wat ik niet wist is dat Brad Pitt zelf al jaren vegetariër is. Hij wil nu dus zijn kinderen ook graag vegetarisch opvoeden. De reden dat hij vegetariër is geworden had betrekking op “de gigantische hoeveelheden methaangas die door de veehouderij vrijkomt”, aldus een ingewijde in De Telegraaf.

—————————————————————————————————-

Lees ook:De snelle vegetariër
Lees ook:Gastvrij voor vegetariërs
Lees ook:Paul McCartney wil vleesloze maandag
Lees ook:Kate Moss komt met eigen kookboek
Lees ook:Gerrit van der Valk overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>