Schadevergoeding na het volgen van dieet

In Engeland moet een diëtiste een flinke schadevergoeding betalen omdat zij een vrouw niet goed begeleidde bij een dieet. Met als gevolg dat deze vrouw permanente schade aan de hersenen kreeg.

Het Amazing Hydration Diet is een ontslakkingdieet waarbij je veel water moet drinken en weinig zout moet gebruiken. Maar probeer dit niet op eigen houtje thuis uit, want de gevolgen kunnen ernstig zijn. 
De Engelse Dawn Page deed dit dieet en heeft het letterlijk geweten! Na een paar dagen begon ze veel over te geven, maar dat hoorde volgens de diëtiste allemaal bij het ontgiftingsproces. Tot ze een epileptische aanval kreeg en met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Daar bleek dat ze een ernstig zouttekort had, waardoor water haar hersens kon binnendringen. En dat leidde tot permanente (!) schade aan het geheugen en aan het spraak- en concentratievermogen.
De diëtiste houdt vol onschuldig te zijn en laat haar verzekering opdraaien voor het bedrag.  

bron: RTLnieuws

Lees ook:Gordon Ramsay ontsnapt aan de dood
Lees ook:Britse koningin krijgt banaan cadeau
Lees ook:Vrouw presidentskandidaat VS steelt recepten
Lees ook:Dieet-team verlost vrouwen van dieetboeken
Lees ook:Vreemd eten in het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>