Hoge claim om val over frietje

In de Verenigde Staten kan je om de raarste redenen een bedrijf aanklagen. Met als gevolg dat er bijvoorbeeld op koffie staat: 'let op: dit is heet!'. Ook zie je overal waarschuwingen voor natte vloeren. Maar ook in België kunnen ze er wat van en is een grote claim ingediend tegen de hamburgerketen Quick.

In een filiaal van de hamburgerketen Quick gleed een vrouw onderuit over een frietje, waarop ze terecht kwam nadat ze over de deurmat struikelde. Ze brak haar been op vier plaatsen en mogelijk is ze daardoor voor de rest van haar leven invalide en afhankelijk van een rolstoel. De berichten spreken van een eis van 15.000 tot 1 miljoen Euro, maar wat de vrouw daadwerkelijk krijgt, horen we volgende week.

bron en foto: retailnews

Lees ook:Bestel je BigMac online
Lees ook:Kylie Minogue zoekt man die kan koken
Lees ook:Koeien doden vrouw
Lees ook:dolle koe bij Herman
Lees ook:beestjes in je eten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hoge claim om val over frietje

 1. Eetschrijver

  Het is nog erger, Edith. Op bekertjes koffie staat de tekst “Careful! Hot beverages are hot!”. :-)

    /   Reply  / 
 2. Edith Dourleijn

  hahaha!
  Het is voor mij te lang geleden dat ik in de VS was om het me nog precies te herinneren, maar het is dus nog erger (geworden?) dan ik al dacht. Bedankt voor de aanvulling, Eetschrijver!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>