Eet eens een olifant

Terwijl wij hier in ons koude kikkerlandje druk aan het nadenken zijn over hoe we onszelf zo goed mogelijk culinair kunnen verwennen met Kerst, hebben sommige mensen op deze wereld echt niets te eten. In Zimbabwe bijvoorbeeld. Daar trekken de mensen nu de wild-reservaten binnen op zoek naar voedsel.

Vooral olifanten en neushoorns moeten het ontgelden. Plaatselijke natuurbeschermingsorganisaties hebben de afgelopen drie maanden een stijging van het aantal stroperijen geconstateerd en hebben al 900 karkassen van olifanten gevonden in het Chisarira-wildpark.

bron en foto: NieuwNieuws

Lees ook:olifanten vieren vroege Kerst
Lees ook:Kikker Popeye in de spinazie
Lees ook:Gevonden!
Lees ook:Geen blote billen baby op een taart
Lees ook:Kinderen niet welkom in restaurant Disney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>