Gordon Ramsay opent restaurant in Amsterdam, of toch niet?

De geruchten gingen al wat langer, maar nu heeft Gordon Ramsay het zelf bevestigd: hij komt ècht naar Amsterdam. In het Pulitzer Hotel opent hij maar liefst twee restaurants.
De bekende tv-chef gaat niet zelf achter de kachel staan.

Dat laat hij over aan Angie, een 27-jarige chef die nu werkt in het .. van Gordon Ramsay. Deze jongedame krijgt bevel over het restaurant op de eerste etage van het hotel en een toegankelijkere, hippe brasserie in het binnenhof. Net als het restaurant 'Gordon Ramsay' wil Ramsay ook met dit restaurant drie Michelin-sterren gewaardeerd gaan zien.

Wanneer het restaurant en de brasserie open gaan is nog niet bekend. De uitbreiding van de binnenhof van het Pulitzer Hotel heeft enige vertraging opgelopen. Uiteraard houden we je op de hoogte!

bron en foto: misset-horeca

update: en dan lees ik net bij zestz dat het Pulitzer Hotel heeft gezegd dat er nog geen definitieve beslissing is genomen. De onzekerheid blijft dus nog even!

Lees ook:El Bulli beste restaurant ter wereld, The Fat Duck tweede
Lees ook:Gordon Ramsay opent restaurant in Zuid-Afrika
Lees ook:Hans van Wolde in Nederlandse Masterchef
Lees ook:Nieuw culi-tijdschrift: Koken met Gordon Ramsay
Lees ook:En dat is 11 voor Gordon Ramsay!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>