alweer een nieuwe blog over koken?

Is dat nodig dan? Er gebeurt al zooo veel op het gebied van koken en eten…? Ja, inderdaad, koken en alles dat daarmee te maken heeft is hip. Topkoks worden BN'ers, iedere dag kan je tv-programma's over koken zien, er zijn talloze kook-tijdschriften en de kookboeken zijn niet aan te slepen. Ook op internet …

… kan je door de bomen het bos al bijna niet meer zien, zoveel foodblogs, receptensites, fora en sites met allerhande tips en achtergrondinformatie over koken en lekker eten zijn er.

Deze blog gaat je juist helpen je weg te vinden in al die informatie. Nieuwtjes, nieuwe producten, boeken, bladen, sites, tv-programma's, culinaire evenementen en tips en trucs in en om de keuken, alles zal hier besproken worden. Vragen staan vrij (evt in een email aan de redactie), reacties en opmerkingen over de berichten ook.

Veel plezier hier!

Lees ook:Meer (weten) over eten
Lees ook:wie zit er achter koken.blog?
Lees ook:Leer koken met The taste of Life Basics
Lees ook:Pluijm op pad – Nieuw culi-tv-programma start vanavond
Lees ook:BeBio: chicks on a bio mission

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>