Restjes over? Bekijk deze tips

We hebben het allemaal wel eens: een restje over na het koken en eten. Zonde om weg te gooien, maar ja, wat moet je er dan mee?

Gelukkig kan je juist heel veel met kliekjes. Een restje pasta met saus is de volgende dag als lunch er lekker (koud en warm), van een restje couscous maak je in een handomdraai een lekkere salade en ga zo maar door.

Heb je wat meer inspiratie nodig, dan is dit sympathieke initiatief van Jonghout boekenmakers leuk om te bekijken. Zij zagen de film Taste the Waste en kwamen in actie. Ze maakten een mini-boekje Enjoy Good Food; don’t waste it met tips om kliekjes op te maken. We gaan ze hier niet weggeven, die tips, dat zou flauw zijn.

Je kunt het op hun website bestellen. Gratis. Of downloaden. Dan moet je het alleen nog printen en in elkaar vouwen.

—-

 

Lees ook:Woensdag windag: Good Food
Lees ook:Ook Food Film Festival op je tv!
Lees ook:En naar Taste of Amsterdam gaan…
Lees ook:Taste of Amsterdam
Lees ook:Sinterklaastip: Cinema Culinair – Estomago

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>