Meer (weten) over eten

Duurzaamheid is tegenwoordig een toverterm. Ook in verband met eten en voeding wordt steeds meer gepraat over duurzame ontwikkelingen. En dat is goed! Maar hoe zit dat nu met die duurzaam geproduceerde levensmiddelen? Dat kan je nu bekijken op een nieuwe website.

Meer (weten) over eten is een inititief van TransForum waaraan tal van organisaties meewerkten. Als consument kan je hier van alles uitzoeken over duurzame voeding en waar je deze kunt kopen. Ook geeft de website tal van tips en links naar sites over bewuste boodschappen doen, hygiëne, keurmerken en informatie over producten zoals vlees, vis, groenten en fruit.
Neem eens een kijkje op Meer (weten) over eten.

Lees ook:Ze weten het wel, maar ze doen het niet
Lees ook:Aap Boki leert kinderen groenten en fruit eten
Lees ook:alweer een nieuwe blog over koken?
Lees ook:BeBio: chicks on a bio mission
Lees ook:Cursus gezond eten voor een prikkie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>