Powerfood om te vlammen

Als je even hard moet studeren of veel moet werken, is het handig om je hersenen extra van voedsel te voorzien. En dan kan je natuurlijk naar een energiedrankje of -reep grijpen, maar ook Moeder Natuur heeft veel energierijk voedsel voor ons in petto.

Wat dacht je van een handje rozijnen of noten, een paar wortels, een stuk fruit of gewoon een slok water? Een aardig lijstje met suggesties vind je hier (in het engels), inclusief een korte uitleg waarom deze produkten zo goed zouden zijn.

Lees ook:Recept Kip met brie en pruimen
Lees ook:Kinderen eten meer groenten met creatieve naam
Lees ook:Cuisinart Juicer [De Testkeuken]
Lees ook:EU: Ook misvormde groenten zijn eetbaar
Lees ook:zwart voedsel is de nieuwe trend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>