Nieuw: glossy over bier

Bierliefhebbers opgelet: er is een nieuw blad over bier op de markt. Het is een glossy lifestyle magazine voor echte bierliefhebbers en andere geinteresseerden. BIER! heet het blad dan ook toepasselijk. Het blad zal zich in het bijzonder gaan richten op het groeiende aantal Nederlandse en Belgische speciaalbieren.

In het eerste nummer wordt bier op Texel gedronken, worden de brouwerijen Bosteels en De Leckere met een bezoekje vereerd, vertelt actrice Hanna Verboom over haar lievelingsbier en brouwt kok Marc Smeets zijn eigen Gijsbier.

Vaste rubrieken zullen Bierthema-proeverijen, Bierreizen, Brouwerijbezoeken, Bier en muziek, Vrouwen over bier, Bierboekennieuws, Bierverzamelaars zijn. De website van het blad is nu nog niet echt gevuld, maar wie weet komt dat nog!

Lees ook:Gulpener komt met bierblad Puurzaam
Lees ook:Win het kookboek Bier op het menu!
Lees ook:Het kan nog steeds!
Lees ook:Jong bier in oude vaten
Lees ook:Bapas of Biertapas – 2 Kookboeken over tapas bij bier

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuw: glossy over bier

  1. Pingback: Gulpener komt met bierblad Puurzaam | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>