Asperges eten in Zwolle

Je zou denken dat de Brabanders en Limburgers het meest dol zijn op asperges. In deze twee zuidelijke provincies worden ze immers het meest gekweekt. Maar de hoofdstad van Overijssel, Zwolle, gaat laten zien dat ze er daar ook wel weg mee weten tijdens het Zwolse Asperge 10-daagse.

Zwolse Asperge 10-daagse
Van vrijdag 29 mei tot en met 7 juni 2009 viert Zwolle haar eerste asperge-tiendaagse. Verschillende restaurants, waaronder Librije’s zusje en Koperen Kees doen mee. Maar ook in 16 andere restaurants kan je genieten van een drie gangen asperge-menu voor 27,50 euro. En elk restaurant doet dat op geheel eigen wijze.

Meewerkende restaurants
De 18¬†restaurants die aan de Zwolse Asperge 10-daagse mee doen zijn:¬†’t Wolhuys, 4 Azen, Binnen, Bonne Femme, De Atlas, Koperen Kees, Librije’s Zusje, Os & Peper, ‘t Pestengasthuys, EVEN, Pampus, Poppe, Wientjes, Xanders Bazaar, Las Rosas en Over de Tong.

29 mei – 7 juni Zwolse Asperge 10-daagse, 18 restaurants in Zwolle

Lees ook:Heerlijk10daagse – een nieuw soort restaurantweek
Lees ook:duur uit eten?
Lees ook:Michelin 2009: vierde ster voor Jonnie Boer
Lees ook:Geen derde restaurant met drie Michelinsterren voor Nederland
Lees ook:De eerste kookboeken7daagse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>