De Smaek van Zeêland

smaek van zeelandWil je eens uitzoeken wat Zeeland voor culinairs te bieden heeft, reis dan dit weekend af naar Middelburg. Vandaag, morgen en overmorgen vind in de jachthaven van dit Zeeuwse stadje het festijn De Smaek van Zeêland’ plaats. "Je moet er geweest zijn om het geproefde te hebben", aldus de website.

Meer dan twaalf Zeeuwse restaurants, in samenwerking met de vakopleidingen voor horecaberoepen zorgen voor heerlijk genieten van Zeeuwse streekproducten. Ook muziekaal wordt je verwend door een keur van (Zeeuwse) artiesten. 

De Smaek van Zeêland, 27-29 juni, Middelburg. Reserveren is niet mogelijk, vroeg komen wordt aangeraden.

Met dank aan collega eropuit.blog.nl.

Lees ook:Zilt Zoet Zeeland
Lees ook:Eerste Nederlandse Terra Madre volgend weekend
Lees ook:Nederlandse Terra Madre dit weekend
Lees ook:Foodblogswap: Zeeuwse bolus
Lees ook:Kalkoen van Nigella of liever van Jamie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>