Help Pierre Wind met zijn smaakkalender

Pierre Wind houdt zich al een tijdje bezig met de heropvoeding van de Nederlandse jeugd. Hij wil ze smaak bijbrengen en ontwikkelde een lespakket voor scholen. Het idee is om kinderen spelenderwijs voeding te laten beleven, zodat zij er bewuster mee leren om te gaan. Maar ook volwassenen mogen meer bewust worden van hun voeding en daarom organiseert hij ook dit jaar weer een Week van de Smaak. Deze zal in september 2008 plaatsvinden en dan zal ook een scheur-smaakkalender (of zal het een smaak-scheurkalender zijn?) gepresenteerd worden. En daaraan kan jij ook je bijdrage leveren.

Pierre Wind is namelijk op zoek naar leuke traktaties, proefjes, mopjes, zomerse drankjes, winterse tussendoortjes, puzzels, recepten enzovoorts. Als ze maar met smaak, voeding en voedsel te maken hebben. Op de scheurkalender zal iedere dag een smaakvolle verrassing komen te staan. Voor 14 april moet je je idee insturen en de 150 leukste inzendingen komen in de kalender te staan. Meer info krijg je hier.

Lees ook:Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind (herinnering)
Lees ook:Kokologico volgens Pierre Wind
Lees ook:Nog 6 uur voor extreem koken met Pierre Wind
Lees ook:Oproep: Help Pierre Wind met koken!
Lees ook:Pierre Wind leert Turken koken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>