Pannuh!

Nee, we bedoelen geen pech! Als we koken in onze oude vertrouwde Le Creuset-pannen, voelen we ons juist ontzettende bofkonten. Het gietijzer van Le Creuset heeft immers al 90 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. Onze stoofpotten, speklappen soepen en meer exotische recepten: in deze pannen gaat er weinig mis.

Restyling

Degelijker kon dus niet, maar wel leuker! De Franse fabrikant komt met maar liefst 15 verschillende kleuren braad-/stoofpannen. Daarnaast heeft “het icoon” een re-styling ondergaan; dankzij nieuwe inzichten en technologieën zijn de handgrepen, het deksel en de binnenzijde verbeterd.De vernieuwde pannen hebben zelfs een eigen site gekregen. Op www.mijnnieuwelecreuset.nl is alles te lezen over de nieuwe kleuren, vormgeving en receptuur. Voor degene die niet kan kiezen uit de 15 kleuren, is er een speciale kleurentest. Zo kom je er achter welke kleur precies bij je past

Vriendelijk voor onze planeet

Daar waar mogelijk past de fabrikant de pannen aan de moderne tijd en de eisen van de gebruikers aan. Zo maakt een nieuw sterker email aan de binnenzijde de pan nog beter bestand tegen voedingszuren, krassen en thermische schokken en is hij makkelijker te reinigen. De braad-/stoofpannen zijn voorzien van ergonomische handgrepen die 45% breder zijn dan de vorige voor een betere grip. Het ontwerp van het deksel is zo aangepast dat het beter sluit en het gerecht meer sappen en aroma’s behoudt. De roestvrij stalen knop is bestand is tegen alle temperaturen en is nu ook ergonomisch. Het gietijzer van Le Creuset is voor elke warmtebron geschikt (zelfs inductie). Daarnaast is het gietijzer 100% recyclebaar en energiezuinig, dus vriendelijk voor onze planeet. Op de gietijzeren pannen, grills en ovenschalen wordt levenslang fabrieksgarantie gegeven.

 Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie of via de webshop: www.lecreuset.nl

Zaterdag 7 februari a.s. opent Le Creuset een signature shop in Den Haag: Hoogstraat 31

Lees ook:Le Creuset nu ook in paars!
Lees ook:Circulon pannen [de testkeuken]
Lees ook:Nieuw assortiment van Le Creuset
Lees ook:Testkeuken: magnetron-rijstkoker
Lees ook:Mister Hot keukenhandschoen [de testkeuken]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>