The Art of Entertaining

Eindelijk is het herfst! We genoten van de lange nazomer : al het buiten eten en het picknicken in oktober – daar niet van. Maar nu zijn we wel toe aan al die fijne najaarsdingen. Wandelen door een modderig bos en dan bij thuiskomst de kachel aan maken en stevige kost eten. Geen salades meer met een roseetje erbij, maar stoofpot met een robuuste rode wijn.

Winterse bites

Helemaal bij het najaar hoort ook wat in het Engels The Art of Entertaining wordt genoemd. Vrienden op bezoek, lekker eten op tafel en het binnen supergezellig maken terwijl buiten wind en regen om het huis gieren. Mezzes, tapas en borden vol hapjes om te delen, horen bij uitstek op een zomers terras. Maar in de donkere maanden kun je natuurlijk ook de eettafel vullen met hapjes en bites. Het hoeft niet altijd stamppot of een pan erwtensoep te zijn immers. Presentatie is daarbij wel belangrijk. Designmerk ZAK heeft de traditionele etagère in een nieuw jasje gestoken met de kekke Sombrero. Hierop kun je je winterse hapjes en canapés – en zelfs een lekker mutsige high tea – mooi presenteren. De Sombrero is er in stijlvol wit, zwart en groen, maar om de boel lekker op te vrolijken kies ik voor de Sombrero in felle kleurtjes!

Verkrijgbaar via de betere kook-cadeau-winkel en warenhuis. Afmetingen: Ø 25-20-16-13 cm
Prijs: € 29,90

 

Lees ook:Buiten eten
Lees ook:Tea met een twist
Lees ook:Gezond met Gordon Ramsay
Lees ook:koken op de markt
Lees ook:WK snert koken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>