Op de stoel van de chef

Vier chef-koks slijpen hun messen voor een bijzondere battle. Topchefs Herman den Blijker, Jacob Jan Boerma, Robert Kranenborg en het duo Jonnie en Thérèse Boer vechten het deze keer niet uit in de keuken, maar vanuit hun stoel. Letterlijk. Allemaal voor stichting Chairs4Chairity®.


Battle
Voor de Chairs4Chairity® battle ontwerpt iedere chef-kok samen met interieurdesigner Robert Kolenik een eigen stoel. Eén waar meubeldesign samenkomt met de stijl van de topchef. De koks geven hun stoel een creatieve naam en label. Resultaat: een eigenzinnig, uniek eindproduct.

De nettowinst van de stoelen gaat volledig naar de goede doelen waaraan de topchefs hun naam verbinden. Den Blijker steunt Orange Babies, Boerma steunt Kika, Kranenborg steunt War Child en Jonnie en Therese Boer steunen de Johan Cruyff Foundation.

De stoelen zijn binnenkort online te koop verkrijgbaar. Kijk voor de ontwerpen of meer informatie op www.chairs4chairity.nl.

Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:Robert Kranenborg heeft lol in tv-programma Over de Kook
Lees ook:Win Winter van Robert Kranenborg
Lees ook:Winter in de keuken van Robert Kranenborg
Lees ook:Wie is de Chef? & Over de kook starten vanavond weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>