colofon

Koken.blog.nl is hét blog over alles dat met koken en lekker eten te maken heeft. De heetste culinaire nieuwtjes worden hier voor je verzameld. Dat kunnen tips zijn voor leuke culinaire uitjes, nieuwe of bijzondere producten - al dan niet eetbaar -, maar ook lekkere, snelle, makkelijke of bijzondere recepten en tips over koken zullen aan beschreven worden.

Edith Dourleijn is de culinair redacteur van koken.blog.nl. Haar passie voor koken en lekker eten ontstond toen zij op zichzelf ging wonen en dagelijks voor haar eigen avondeten moest zorgen. Koken bleek leuk! 
Edith is zowel kok als culinair schrijver en heeft een voorliefde voor lekker eten van en koken met eerlijke en mooie producten. Pakjes en zakjes gebruikt zij eigenlijk niet, tenzij het bouillon is. En dan nog zorgt ze er liever voor dat ze genoeg zelf getrokken bouillon op voorraad in haar vriezer heeft.
Nieuwsgierig geworden? Lees meer over haar werk en haar bedrijf eet dit [unlimited] of volg haar avonturen in en om haar keuken in haar persoonlijke blog Edith's digitale keuken.

Heb je leuke tips of anderszins interessante mededelingen voor koken.blog.nl, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Of heb je juist vragen over koken of recepten? Stuur ook dan een email en ik ga op zoek naar het antwoord en zal daarover op het blog schrijven.

Koken.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van uitgeverij Blog.nl, dat in juni 2005 van start ging en momenteel (februari 2008) ruim zeventig themablogs omvat. Het netwerk trok aan het eind van 2007 maandelijks zo'n 2 miljoen unieke bezoekers.

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:colofon
Lees ook:wie zit er achter koken.blog?
Lees ook:Oceanen leeg in 2048?
Lees ook:WIN kookboek Lekker Hollands
Lees ook:Nog twee dagen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “colofon

  1. Pingback: Kauwgum zonder … [de testkeuken] | Koken

  2. Pingback: Koken op hout [de testkeuken] | Koken

  3. Pingback: Knoflooksnijder [de testkeuken] | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>