Puur Natuurlijk Koken WINACTIE

Eten volgens de seizoen: dat willen we allemaal als foodlovers. Tom Hunt leert ons in zijn boek Puur Natuurlijk koken, hoe je dat op zijn best doet. Niet met ingewikkelde recepten, maar met frisse ideeën, tips voor kliekjes en restjes en wat nodige achtergrondinformatie over de producten.

Groenteboer

Rauwe knolraap met koriander in de winter, pompoentaart met kardamon en ahornsiroop in de herfst. En in het glorieuze voorjaar waar we nu in zitten: asperges bijvoorbeeld. Maar dan in rauwe linten gesneden in een salade, of als sashimi met makreel. Broccolisalade met parelgort, waterkerssalade, radijsjes in boter met karwijzaad. Voordat je halverwege het boek bent, heb je het aan de kant gegooid en ben je naar de groenteboer of de biologische winkel gerend om inkopen te doen en aan de gang te gaan in je keuken.

Tom Hunt noemt zijn manier van koken ‘van-wortel-tot-vrucht’: je gebruikt alles van de ingrediënten.  Zo eet je gezonder, verspil je niets en bespaar je ook nog eens geld.

DIT INSPIRERENDE BOEK KUN JE WINNEN OP ONZE FACEBOOK-PAGINA.

Ga naar onze pagina, like de pagina (als je dat niet al gedaan had) en like & deel het bericht en maak kans het boek gratis en voor niets thuis gestuurd te krijgen. je hebt tot en met a.s. zondag de kans om mee te doen. Maandag maken we de winnaar bekend!

Tom Hunt – Puur Natuurlijk Koken

ISBN: 978 94 6143 116 5

Prijs: € 24,95

Tom Hunt is eigenaar van restaurant Paco (Bristol), uitgeroepen door Observer Food Monthly Award tot het meest ethische restaurant in 2013. Daarnaast is hij een van de grondleggers van Forgotten Feast (een reizend restaurant dat kookt met ‘verspilde’ producten) en werkt hij nauw samen met kritische food movements.

 

Lees ook:WINNEN Bier & Food
Lees ook:WINNEN: Anatolie – de avontuurlijke Turkse keuken
Lees ook:WINNEN: maak kans op het kookboek Nootje
Lees ook:Biefstuksalade met asperge
Lees ook:Puur Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>