De Dronken Vegetariër – DE WINNAAR

Vorige week woensdag bespraken we het hilarische nieuwe boek De Dronken Vegetariër, met recepten met een tic en veel quotes, verhalen en informatie. Een echt bookazine voor de kerstvakantie dus.

Feestdagen

Omdat ook een dronken vegetariër weleens moet bijkomen (vooral tijdens de feestdagen!) vroegen we jullie om je favoriete vegetarische anti-kater gerecht met ons  te delen. De leukste inzending zou beloond worden met een exemplaar van het boek.

Pancakes

Moesten we nu uit de inzendingen kiezen voor de ondeugende scheut pisang ambon in een smoothie (ook wel ‘hair of the dog’ genoemd) of voor de winterse touch met cacao en kaneel? We kozen voor het recept van Eva: blueberry pancakes en een boswandeling. Omdat niet alleen een goed maal, maar ook bewegen in de buitenlucht zo goed werkt tegen een kater!

Eva, stuur je ons een mail met je adresgegevens op [email protected]om? dan sturen wij het boek naar je toe!

Lees ook:Recept: blueberry pancakes #Foodblogswap
Lees ook:De Dronken Vegetariër
Lees ook:Wie wordt de meest Sexy Vegetariër?
Lees ook:Vegetariërs worden kangatariërs
Lees ook:Recept American Pancakes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>