Woensdag winactie: Jan picknicktafel

Onze postbode heeft het maar zwaar. Zo tilde zij zich vorige maand een hernia aan de Himalaya Salt Plate. En een paar dagen later volgde de enorme doos van Jan pannenkoeken. Het geeft toch elke keer weer een soort kerstpakketgevoel, zo’n mooie doos vol lekkers. Eens kijken wat er allemaal in zit: Jan pannenkoeken en poffertjes natuurlijk. Maar ook alles om die pannenkoeken en poffertjes om te toveren tot een compleet én gezond gerecht. Biologische aardbeien, blauwe bessen, citroen, ananas (mét bijbehorende ananassnijder), poedersuiker, munt, honing… We bakten de pannenkoeken natuurlijk even in de pan, met een klontje roomboter. En net als bij de vorige test waren we ook deze keer niet ontevreden over de smaak. Ook al zijn wij voorstander van home-made, want het is zo simpel. Maar onder de kant-en-klaar pannenkoeken zijn die van Jan toch de lekkerste. Wat vers fruit erover, paar blaadjes munt, likje honing. Jam! Zo lusten we elke dag wel pannenkoeken.

Verwennerij
Maar wij zijn niet de enige die verwend worden door Jan. Want wij mogen aan een van jullie een Jan picknicktafel weggeven. Jan heeft namelijk een unieke picknicktafel gemaakt. Heerlijk voor in de tuin of leuk om mee te nemen op vakantie. Op deze picknicktafel staat het originele JANzenbord spel afgebeeld. Janzenbord is gebaseerd op het welbekende ganzenbord, maar dan in een eigentijds Jan-jasje!

Wat moet je daarvoor doen? Beantwoord de volgende vraag:
Wat is jouw favoriete beleg op de pannenkoek en waarom?

Geef je antwoord:
Hieronder bij de reacties
en/of
op onze Facebook-pagina
en/ of
op twitter o.v.v. @kokenblog en #janpicknicktafel

Je kunt reageren t/m woensdag 6 augustus. Donderdag 7 augustus maken we de winnaar bekend.

Lees ook:Winnaar Jan Picknicktafel
Lees ook:Pannenkoeken made easy WINNEN
Lees ook:De pannenkoeken van Jan
Lees ook:Recept salade met nectarine, parmaham en munt
Lees ook:Sonnie de weggelopen roti-pannenkoek

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Woensdag winactie: Jan picknicktafel

 1. Anita H.

  Gebakken appelschijfjes met een beetje kaneel, slagroom en eventueel nog een beetje citroensap. Jammie.

    /   Reply  / 
 2. Arian K

  Mijn favoriete beleg is nutella penoti! Er gaat niets boven wat gesmolten pasta in de opgerolde pannenkoek!

    /   Reply  / 
 3. Eva P

  Mijn favoriete beleg is banaan!! Is echt een aanrader voor jong en oud… mjammie!

    /   Reply  / 
 4. Karleine

  Dat is heel makkelijk. Ik ga (bijna) elke keer voor APPELSTROOP! Waarom? Omdat het lekker zoet is én heel gezond. Het is niets anders dan ingekookte appels en beetwortels waardoor er ook vitaminen en mineralen inzitten. Doordat ik kies voor gezond beleg, kan ik eigenlijk veel vaker pannenkoeken eten….en dat doe ik dan ook:)

    /   Reply  / 
 5. Inge

  Een aparte combi, maar ik vind het super lekker: geitenkaas met honing en een paar cashewnoten!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>