Woensdag winactie: 1-2-3 Koreaans

Gisteren vertelden we je alles over de Koreaanse keuken en het kookboek 1-2-3 Koreaans. Nu is het tijd om zelf de Koreaanse keuken in te duiken! Koken.blog mag een exemplaar van dit smakelijke boek weggeven.

Wat moet je daarvoor doen? Beantwoord de volgende vraag:
Wat is jouw favoriete Aziatische keuken en waarom?

Geef je antwoord:
Hieronder bij de reacties
en/of
op onze Facebook-pagina
en/ of
op twitter o.v.v @kokenblog en #123Koreaans

Volgende week maken we de winnaar bekend.

1-2-3 Koreaans wordt uitgegeven door Uitgeverij GoodCook en kost €14,95.
– Meer lekkere boeken vind je in de rubriek Kookboeken

Lees ook:Woensdag winactie: Ellemieke’s kookboekduo
Lees ook:Woensdag weggeefactie: Kookboek Bandeet
Lees ook:Woensdag winactie: Kruidje roer mij
Lees ook:Winnaar 1-2-3 Koreaans
Lees ook:1-2-3 Koreaans

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Woensdag winactie: 1-2-3 Koreaans

 1. Rick

  Jahaa! Koreaans eten is HOT! Toevallig (nou ja, toevallig…) laatst nog een filmpje gezien van Maangchi (Yak-gochujang zie: http://www.youtube.com/watch?v=yRPJtXCYQ7E ). Daar krijg ik dus enorm trek van.

    /   Reply  / 
  1. Jill Lauret Auteur

   Dank voor de tip Rick! Wat een aanstekelijk filmpje. En wat een leuke cheffin ;-) Die houden we in de gaten.

     /   Reply  / 
 2. Geur van Maillard

  Tja, daar heb je me. Aziatisch … dan denk ik toch al snel aan Indonesisch (zelf doen) of Japans (uit eten). Dus weinig reden om een Koreaans boek te winnen.
  Maar … ik heb gehoord dat Koreaanse soepen fantastisch zijn, en aangezien ik echt een soepliefhebber ben (zie blog), daar zit dus wel een goede reden …

    /   Reply  / 
 3. Antoinet

  De Indonesische keuken. Maar dan wel de echte. Ik mis het Indonesische restaurant hier nog steeds. Gelukkig is er wel een goeie toko gekomen.
  Maar ik ben wel in voor iets nieuws. Koreaans, gewoon proberen dus.

    /   Reply  / 
 4. Anne van der Meijden

  De thaise vind ik heerlijk :D niet te vet maar veel smaak. Ik ken lang niet alle aziatische keuken en zou graag met de koreaanse kennis maken :)

    /   Reply  / 
 5. Joanna

  Vietnaams – ik houd van de pho soep en van loempia’s en alle groenten.

    /   Reply  / 
 6. Elsa

  Thais……een keuken die ik nog niet goed ken om zelf klaar te maken maar zou dit wel willen en dat kan natuurlijk uitstekend met dit boek :-)

    /   Reply  / 
 7. Marina

  Dan kies ik toch voor de Indonesische keuken! Mmm alleen al die kruidige geuren al! Soto Ajam, gado gado mmm heerlijk!

    /   Reply  / 
 8. Margo

  Indiase keuken: viscurry

    /   Reply  / 
 9. Miranda

  Ik vind Thais eten heerlijk, door de pit en de heerlijke kruiden die gebruikt worden.

    /   Reply  / 
 10. Sjors

  De echte Indonesische keuken

    /   Reply  / 
 11. Hans van der Laan

  Tja, tot nu toe houd ik het meest van Chinees, met zijn verfijnde smaken (als je echt goede ingrediënten gebruikt !). Maar dat filmpje brengt je in een andere keuken, die ik graag zal verkennen. Ik zal haar website vaker gaan bezoeken!

    /   Reply  / 
 12. vodi

  ik vind maleisische keuken wel heel tof want zoveel verscheidenheid, dus van alles wat en elke dag kiezen waar je zin in hebt. indiaas, indisch of chinees en nog lokale gerechten.
  kookboek ziet er heel tof uit en ik heb veel kookboeken maar geen koreaanse :)

    /   Reply  / 
 13. Karleine

  Mijn favoriete Aziatische keuken is op dit moment de Indiase. Dat komt door het gebruik van specerijen. De gerechten zijn daardoor niet alleen heel gezond, specerijen hebben namelijk veel gezondheidsvoordelen, maar ook rijk en divers. Door de diversiteit word je in de Indiase keuken steeds opnieuw verrast met de lekkerste gerechten…..en dat vraagt naar meer!

    /   Reply  / 
 14. danielle noord

  Ik ben afgelopen zomer in Seoul geweest en het eten vond ik echt heeeeeerlijk! Het begon al met Bibimbap in het vliegtuig, maar in een restaurant was dat nog lekkerder! Het heerlijkste vond ik Bulgogi! Ik ga hier heel hard voor duimen!!

    /   Reply  / 
 15. San3na

  Thais, lekker pittig!

    /   Reply  / 
 16. Evelien

  Ik kan niet kiezen wat mijn favoriete Aziatische keuken is… Ik vind heel veel lekker. Nu ben ik toevallig half Koreaans, maar weet verder weinig over de Koreaanse keuken aangezien mijn moeder is geadopteerd dus heb verder ook geen Koreaanse familie. Ik zou dit boek dus heel graag willen winnen :D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>