Winnaar winactie kookboek Brunch

Ruim 50 reacties kwamen binnen onder het blogje met de winactie voor het kookboek Brunch van de Vlaamse zussen Els en Iris Debremaeker. Onze vraag was dan ook eenvoudig: wat is jouw favoriete brunchgerecht?

Misschien was de vraag te eenvoudig, maar toch zaten wij verlekkerd achter onze pc te kijken naar jullie inzendingen. 
  

Lekkere croissantjes en belegde broodjes kwamen voorbij, natuurlijk ook de geijkte pastasalades en quiches. En met deze koude lente ook veel warme gerechten: soepen, tosti’s en andere warme broodjes. En verwarming kwam uit de Surinaamse keuken: pasteien en soto werden genoemd.

De winnaar is …
Maar het meest nieuwsgierig werden wij naar de inzending van Dalena. Haar recept voor pompoenwafels willen we graag eens uitproberen. Stuur je ons dat toe, samen met je adresgegevens Dalena?

Niet gewonnen?
Dan kan je Brunch natuurlijk gewoon zelf kopen. Of meedoen met de nieuwe winactie, die later vandaag online komt. Dan kan je kans maken op het kookboek Koken van de Bazaar, geïnspireerd op de Beverwijkse Bazaar.

.

Boek Brunch van Els en Iris Debremaeker [uitgeverij Standaard; isbn 9789002252020] – meer culiboeken vind je in de rubriek Kookboeken

Lees ook:Winactie: kookboek Brunch!
Lees ook:. WINACTIE Kookboek Koken van de Bazaar
Lees ook:WINNAAR winactie kookboek Pok pok
Lees ook:De winnaar is …
Lees ook:Winnaars tickets Taste of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>