Rubriek: Restaurants en chefs

restaurants

Culinair uit je dak

Ben je tussen de 18 en 23 jaar en wil je wel eens zien hoe het er in een luxe restaurant aan toe gaat, pak dan de telefoon en plaats een reservering voor 23 t/m 29 juni. Dan kunnen jongeren voor 41 euro kennismaken met één van de 33 toprestaurants van Nederland. De vereniging Alliance

Lees verder...

Nieuwe restaurantweek in augustus

De restaurantweek van afgelopen maart was zo'n groot succes dat DiningCity besloten heeft deze zomer dit initiatief te herhalen. Van 25 tot en met 31 augustus kan je weer voor 25 euro een driegangen menu eten, of een lunchmenu in drie gangen voor 20 euro.  

Lees verder...

Vanaf vandaag open: WokDrive

Vanmiddag om 14.00 uur wordt de eerste WokDrive van Nederland geopend. De oosterse afhaalgigant WokToGo opent deze in het nieuwe Retail Park Roermond. Hoe de zaak er precies uit zal gaan zien, wordt me uit het persbericht niet helemaal duidelijk.

Lees verder...

Restaurant met alleen maar toetjes

Ben jij zo iemand die het liefste alleen maar het toetje eet? Dan heb je mazzel: over enkele dagen opent het eerste toetjesrestaurant van Nederland haar deuren. Dergelijke restaurants bestaan al in New York en Barcelona en binnenkort dus ook in Amsterdam. Alle gerechten op de kaart hebben iets weg van een dessert. De naam van het

Lees verder...

Extra plaatsen Restaurantweek

Twee weken geleden moest je er snel bij zijn met je reservering voor de Restaurantweek. De restaurants verkochten al snel 'nee' omdat alle plaatsen gereserveerd waren. Heel Nederland leek wel voor 25 euro naar een goed restaurant te willen gaan. En waarom ook niet? Maar vanaf nu is het mogelijk om toch nog te reserveren.

Lees verder...

McDonald’s het klokje rond open

Goed nieuws voor de fans die niet zonder hun BigMac kunnen: binnenkort kan je 24 uur per dag bij McDonald's terecht. Voorlopig gaat het om een proef met de McDonald's in Hoofddorp, die in de buurt ligt van het 24 uur in bedrijf zijnde Schiphol. Naast een grootscheepse restyling van alle vestigingen, een aanpassing van het assortiment

Lees verder...

Gastvrij voor vegetariƫrs

Als vegetariër heb je het met Kerst vaak niet makkelijk. Veel mensen zetten een menu met vlees of vis op tafel en is het maar behelpen voor de dierenliefhebbers. De Nederlandse Vegetariërsbond (NVB) organiseert daarom de actie "Gastvrij voor vegetariërs", waaraan een flink aantal restaurants meewerken.

Lees verder...

Afhalen met een ster

Ben je de afhaal-pizza, -shoarma, -friet of -roti een beetje zat en wil je eens iets exclusiever, dat kan! Helaas wel in België, maar ja, je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

Lees verder...

dineren in het donker

Het is een unieke ervaring: eten in het pikkedonker. Letterlijk zie je geen hand voor ogen. En als je je hand voor je ogen heen en weer zwaait, denk je je hand wel te zien, maar dat is gewoon een plaatje dat je hersenen voor je invullen. Dat lukt je hersenen niet met wat er

Lees verder...

Happietaria weer open

Vanavond openen weer twee ht-restaurants hun deuren en wel in Amsterdam en Enschede. In Groningen kan je vanaf donderdag 22 november tot een week voor kerst terecht voor een eerlijke hap. In deze tijdelijke restaurants betaal je een basisprijs voor de ingrediënten en daarop geef je nog een gift die geheel en al ten bate

Lees verder...