Gastvrij voor vegetariërs

Als vegetariër heb je het met Kerst vaak niet makkelijk. Veel mensen zetten een menu met vlees of vis op tafel en is het maar behelpen voor de dierenliefhebbers. De Nederlandse Vegetariërsbond (NVB) organiseert daarom de actie "Gastvrij voor vegetariërs", waaraan een flink aantal restaurants meewerken.

De deelnemende restaurants en hotels hebben een speciaal vegetarisch Kerstmenu samengesteld, soms zelfs met korting voor leden van de NVB. Ook zijn een aantal cateringbedrijven aangesloten bij deze actie.
Let op: soms valt de Kerst iets vroeger bij deze restaurants.

Meer info en een overzicht van de deelnemende restaurants vind je op de website van de NVB.

Lees ook:Dames, ga lekker met korting uit eten tijdens het EK-voetbal
Lees ook:Vegetarische restaurantweek
Lees ook:Culinaire agenda: Veggie Fair 5 & 6 oktober
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008
Lees ook:Recepten voor het Kerstmenu: gerechten van mede-foodbloggers (4)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>