Rubriek: Algemeen

In de categorie vind je allerlei nieuwsberichten die met lekker eten en koken te maken hebben

150.000 euro voor een fles cognac

De distillateur Hennessy heeft ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Kilian Hennesey een speciale limited edition fles cognac uitgebracht. De cognac is samengesteld uit de 100 beste 'eaux de vie's' uit de kelders van Hennessy en zijn gemixt tot een unieke cognac. De flessen kosten 150.000 euro per stuk en is daarmee de duurste cognac uit de geschiedenis

Lees verder...

kunst in de keuken

Vandaag, zaterdag 3 november, is het de Dag van de Kunstuitleen. En deze staat helemaal in het teken van 'kunst in de keuken'. En dan gaat het niet alleen om een kunstwerk dat je in de keuken hebt hangen of staan (ik zou niet weten waar ik in mijn keuken daar plaats voor heb..), maar

Lees verder...

eindelijk hersluitbare blikjes?

Vind je het ook altijd zo irritant dat je je blikje frisdrank niet kunt sluiten en dat de prik er na verloop van tijd afgaat? Dan heb ik goed nieuws voor je. Coca-Cola test op dit moment nieuwe blikjes met een hersluitbaar lipje. Wil je ze uitproberen, dan moet je even een bezoekje nemen aan de Kanaaleilanden.

Lees verder...

duur uit eten?

Heb je geld over, zin om met geld te smijten of wil je je nieuwe liefde, je baas of een zakenrelatie imponeren? Ga dan uit eten bij het duurste restaurant van Nederland. Voor het eerst in de geschiedenis is een lijst samengesteld die alleen kijkt naar de prijs en niet zoals we gewend zijn naar

Lees verder...

dolle koe bij Herman

Je hebt het boek misschien al in de boekhandel zien liggen, maar gisteravond werd het pas officieel gepresenteerd: het nieuwe kookboek van topkok Herman den Blijker. In dit boek wil hij ons allen leren koken zonder gebruik te maken van kant-en-klaar. De titel luidt dan ook: HERMAN: Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.

Lees verder...

alweer een nieuwe blog over koken?

Is dat nodig dan? Er gebeurt al zooo veel op het gebied van koken en eten…? Ja, inderdaad, koken en alles dat daarmee te maken heeft is hip. Topkoks worden BN'ers, iedere dag kan je tv-programma's over koken zien, er zijn talloze kook-tijdschriften en de kookboeken zijn niet aan te slepen. Ook op internet …

Lees verder...