Kerst cadeautips

Nog een weekje, dan zitten we weer allemaal samen rond de boom. Licht gespannen spiekend naar de enorm stapel presentjes. Want waar Sinterklaas het feest is waar vooral de kids in de watten worden gelegd, daar is Kerst toch wel het cadeaufeest voor de ‘grote mensen’. Daarom een paar tips op een rijtje voor de foodies onder ons. Leuke culi gifts om te vragen, maar vooral om te geven.

Exclusief Japans Wagyu rundvlees, per post thuis bezorgd!

Keizerlijk vlees, zo betitelen de Japanners trots “hun” Wagyu beef. De geselecteerde Wagyu runderen en ook de afzet en consumptie van dit exclusieve rundvlees worden in Japan gekoesterd en beschermd. Het is vleesleverancier Nice to Meat gelukt om als eerste de import van Japans Wagyu voor Nederland en Europa te realiseren. Sinds juni van dit jaar prijkt het bij diverse top chefs op de menukaart. Echter, het vleesminnende publiek eet niet elke dag buiten de deur. Daarom opende Nice to Meat eind Oktober een slagerij in de Rotterdamse Markthal. Hier blijkt de belangstelling voor Japans Wagyu dermate groot, dat Nice to Meat vanaf 4 december met de webshop  Japanese-Wagyu.com aan de groeiende vraag van de consument wil voldoen. Zo komt dit superieure vlees voor elke vleeslief­hebber in Nederland beschikbaar.


50 Reasons & 30 Wishes

Een persoonlijke boodschap op je wijnfles, zo uniek en leuk kan wijn kopen zijn. Op deze wijnfles kun je zelf een of meerdere redenen aangeven waarom je deze wijn cadeau geeft. Of, een wens aanvinken die je de ontvanger wilt meegeven. 50 Reasons & 30 Wishes zijn Spaanse biologische wijnen van Neleman, verkrijgbaar bij HEMA.

Kook Ze! Leesvoer voor hobbykoks en boekenliefhebbers!

Kook Ze! is een magazine en kookboek in één, afgewerkt met oude druktechnieken op bijzondere papiersoorten. Deze Kook Ze! Box is een verzameling van zeven volumes. Zeven thema’s en ruim 1200 pagina’s interessante achtergrondinformatie over eten en eetcultuur gemaakt door chefs, hobbykoks, culinaire journalisten, schrijvers, illustrators, doorspekt met beelden van culinair fotograaf Tony Le Duc.

Bestel hier

Kook Ze! box, 1200 pagina’s leesvoer: €99,50
prijs per themaboek: €24,50
Uitgegeven bij: Minestrone Culinaire Uitgeverij

 

Lees ook:Luxe hamburger van 100 euro bij Burger King
Lees ook:Fijn leesvoer: Bouillon magazine
Lees ook:Kookboeken van Sinterklaas of de Kerstman
Lees ook:nieuwe kookwinkel Nice ‘n Easy
Lees ook:Recepten Over de Kook

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerst cadeautips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>