Wat doen we met papa op vaderdag?

Grote kans dat papa die dag al dik tevreden is met het volgen van een WK-wedstrijd op de televisie. Voor kinderen die meer willen en papa’s die houden van lekker eten volgen hier nog twee tips.

Proper pub food
Tom Kerridge,  de goedlachse Britse sterrenchef en koning van pub food, heeft al zijn succesvolle gerechten gebundeld in het smakelijke kookboek Proper Pub Food. Geen overgecompliceerde gerechten die je vaker vindt bij Michelinrestaurants, maar eenvoudigweg de allerbeste versies van de gerechten die iedereen graag eet. Aan de hand van meer dan 125 recepten onthult hij zijn geheimen om eten onweerstaanbaar te maken: van gerechten uit zijn kindertijd tot de bijzondere hapjes uit zijn eigen pub, The Hand and Flowers.

Outdoor Cooking workshop
Op vaderdag 2014 organiseert Lange Tafels een outdoor cooking workshop voor kids! Met papa ( en mama natuurlijk ook) als “publiek”.  De kids zijn lekker bezig met koken en fruit plukken in de boomgaard en papa & mama kunnen heerlijk genieten van al het lekkers, de rust en de gezelligheid aan tafel. En van de uitgebreide lunch dat de kinderen serveren natuurlijk. De jongere kinderen kunnen de koks helpen met niet al te ingewikkelde keuken klussen en de oudere kinderen (van ca. 10 tot 16 jaar) krijgen meer uitdagende werkzaamheden in de keuken, zodat het voor iedereen een geweldige ervaring wordt. Meer weten? Kijk dan op de website van Lange Tafels.

 

Lees ook:Street Food Festival Den Haag 12-13-14 december
Lees ook:Ellemieke’s familiekookboek en BEET!
Lees ook:Koken met Polen
Lees ook:Ik kook met oma
Lees ook:Fabulous Food Festival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>