2x bloot tegen vlees

Zowel de internationale organisatie PETA als het Nederlandse Wakker Dier zetten bloot in tegen de vleesindustrie of om een vegetarische leefstijl te promoten.

En daarvoor hebben ze de hulp ingeroepen van de kleindochter van Che Guevarra en het fetisj- en Playboy-model Ancilla Tillia.

 

Kleindochter van Che Guevarra
PETA laat de kleindochter van Che Guevarra, zij heet Lydia Guevara, schaars gekleed rondlopen in een campagne. De 24-jarige gaat ‘gekleed’ in patroonhouders, die niet gevuld met patronen om mee te schieten zijn, maar gevuld zijn met wortels. Daarbij roept zij een vegetarische revolutie uit. Deze campagne zal beginnen in Argentinië, het vleesland bij uitstek in Latijns-Amerika, waarna de hele wereld de kleindochter van te zien zal krijgen, aldus Meat&Meal

Fetisj-model stript voor de naakte waarheid
Het Nederlandse Wakker Dier zet fetisj-model Ancilla Tilia in. Al vanaf haar 10e is ze vegetariër, en draagt geen leer (maar destemeer latex). Ze stond al in de Playboy en andere blootbladen. Maar nu gaat ze online uit de kleren om de naakte waarheid te laten zien van de werkwijze in de vleesindustrie. Maandag 22 juni gaat ze om 19.30 live uit de kleren op de website Ancilla stript. Ook hier is al een van de filmpjes te zien!

Lees ook:Ancilla stript voor Wakker Dier (filmpje)
Lees ook:Oproep: “Obama, eet geen vlees op maandag”
Lees ook:Wie wordt de meest Sexy Vegetariër?
Lees ook:Wakker Dier Verrukkelijk Vegetarisch kookboek voor mannen
Lees ook:Mickey en Donald niet op de bres voor hun vriend Gijs Gans (filmpje)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “2x bloot tegen vlees

  1. Pingback: Ancilla stript voor Wakker Dier (filmpje) | Koken

  2. Pingback: Oproep: “Obama, eet geen vlees op maandag” | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>