Actie: ruil je ‘gewone’ chips in voor Lays

Chipsfabrikant Lay’s houdt een opmerkelijke actie. Voor de deur van de supermarkt kan je de zak chips die je net gekocht hebt inruilen voor een zak chips van het merk Lay’s. Tenminste, als je net chips van een ander (huis)merk hebt gekocht.

 

Verschil
Drie weken lang zal Lay’s voor verschillende supermarkten in het land de omruil-caravan neerzetten. Lay’s deelt ook kaartjes uit met de tekst: “Als je geen Lay’s kiest, kun je net zo goed deze kaart opeten!”, om consumenten er bewust van te maken dat er heus verschil is tussen de merken. Ook gaat Lay’s de woonwijken in om kleine zakjes chips van het eigen merk uit te delen.

Wist je trouwens hoe chips ontstaan zijn? Lees het hier.

——————————————————————————————————-

Lees ook:Verzin een nieuwe smaak voor chips van Lays
Lees ook:Stroopwafels C1000 teruggehaald
Lees ook:Ik kies bewust: kroket en frikandel
Lees ook:Chips: tijd voor wat anders
Lees ook:Coca Cola knuffelde op Rock Werchter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>