Kate Moss komt met eigen kookboek

Ik weet nooit zo goed wat ik ervan moet denken als Bekende Mensen ineens een kookboek uitgeven. In sommige gevallen is het vaak wel logisch, omdat ze gewoon graag in de keuken staan. Maar of dat in dit geval ook zo is?
Want niemand minder dan topmodel Kate Moss heeft nu gezegd zelf een kookboek uit te willen brengen.

Oefenen
Een goede vriendin van haar is bezig met een kookboek en daarvan probeerde Kate Moss een paar recepten uit. En kwam op het idee om als eerste topmodel een kookboek uit te brengen, aldus dit bericht. Het klinkt alsof ze hiervoor nog nooit in een keuken gestaan had. Misschien alleen om wat blaadjes sla op een bordje te rangschikken?

Eenvoudige Joodse gerechten
Het ging om de stiefdochter van Sir Philip Green, Stasha Palos, die een tijdje geleden met een kookboek vol met vereenvoudigde recepten van traditionele Joodse gerechten begon. En nu is Kate “gek op de simpele recepten en ze kan over niets anders meer praten”, aldus dit bericht in de Telegraaf. Het idee is om net zo’n boek uit te brengen, maar dan met een “typische Kate-twist” . Wat dat ook moge zijn! Heb jij enig idee?

Lees ook:Eet groen
Lees ook:De Joodse keuken
Lees ook:Tentoonstelling Lekker joods: Een wereld op tafel
Lees ook:Lekker joods – het kookboek
Lees ook:Nieuw: Cola met groene thee

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kate Moss komt met eigen kookboek

  1. Love2bake

    Kate Moss en een kookboek? Had dat niet achter haar gezocht, maar goed ken haar ook niet persoonlijk, misschien is ze wel een hobbykok, maar nooit van gehoord.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>