Gerrit van der Valk overleden

Gerrit van der Valk, de voormalige hoogste baas van de Van der Valk-keten is vanmiddag overleden. De man die de appelmoes met de kers over heel Nederland verspreidde overleed na een hersenbloeding en is 80 jaar oud geworden.

Jarenlang was Gerrit van der Valk de baas van het familiebedrijf in restaurants en hotels. Hij bouwde het concern verder uit in binnen- en buitenland. Niet iedereen was gecharmeerd van het bedrijf en zijn vrouw Toos, met wie hij 7 kinderen kreeg, werd in 1984 ontvoerd. Dankzij het betalen van losgeld kwam ze vrij. In de jaren 90 kwam het bedrijf in het nieuws vanwege belastingontduiking. Ook van deze schrik kwam het bedrijf, na jaren procederen, met vele miljoenen guldens af.

Lees ook:Koeien doden vrouw
Lees ook:Hoge claim om val over frietje
Lees ook:Schadevergoeding na het volgen van dieet
Lees ook:Een jaar lang werken aan kerstmenu
Lees ook:Giftige pad wordt weer eetbaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gerrit van der Valk overleden

  1. Pingback: Recept appelmoes (zonder kers) | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>