List om gratis etentje te versieren mislukt

Bij een restaurant met een goede service krijg je naast excuses als je er iets vreemds in je eten (een stukje tong, of een muis) vindt meestal ook een drankje of zelfs de hele maaltijd gratis. Een Amerikaans stel had bedacht dat zij dan zelf iets in het eten zouden gooien, zodat ze gratis zouden eten. Maarja, dan moet je niet zo dom zijn als zij waren.

Het plan was om een paar meegebrachte wormen in de sla te gooien, veel misbaar te maken en op deze manier een gratis maaltijd te versieren. Dit deel van het plan ging helemaal goed. Volgegeten, maar zonder een cent te hebben betaald liep het stel naar buiten. Maar ook zonder de handtas van de vrouw! Het personeel zag de handtas staan, ging in de tas op zoek naar een adres-aanwijzing om de tas terug te kunnen bezorgen en vond een plastic bakje vol wormen. Ook de naam van het hotel waar de twee verbleven vonden ze terug, waarna de politie hen met een bezoekje ging vereren.

Bron: HLN.be, foto: RUG

Lees ook:Meisje (3) loopt weg om karbonaadje
Lees ook:Het roer om
Lees ook:Terugroepactie Tjolk
Lees ook:Gratis frikandellen op Koninginnedag
Lees ook:Zin in een gratis ijsje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>